Spørgsmål & Svar

HVORDAN KOMMER VI I GANG?

Ring til vores salgsafdeling 70 26 75 70 eller skriv direkte til Christian på [email protected] Aftal et møde.

På mødet gennemgår du sammen med Christian hvilken kaffemaskine samt kaffe, der passer bedst til jer
Hvis I ønsker at lease udstyret, indsender Christian en leasingansøgning og aftalen underskrives, når I er blevet kreditgodkendt
Vi kommer med maskinen og installerer den (maskiner med direkte vandtilførsel kan kræve en vvs-installation), men det aftales med Christian
Maskinen programmeres og kaffeformalingen indstilles, så den passer til jeres smag
Vi følger op, så alle ved hvordan de nemt får deres favoritkaffe og I får stillet netop jeres behov.

HVILKEN KAFFEMASKINE VIL I ANBEFALE?
KONTOR & KANTINE

Hovedsageligt vil vi foreslå JURA kaffemaskiner. Jura er et kvalitetsprodukt, som kun en schweizer kan levere. Du er sikret den perfekte kop kaffe og maskinen kører automatisk en rens, når mælkesystemet har været i brug Dette sikrer jer en “ren fornøjelse”.
Maskinen fortæller også, når det er tid til at blive tømt for kaffegrums, fyldt på med vand, skift af kalkfilter, kørsel af rengøringsprogram med rensetabs.
Med Jura er du sikret, at kontoret oplever kaffeglæde i hverdagen – og gæsterne vil uden tvivl nikke anerkendende til den gode smag

HVILKEN ESPRESSOMASKINE SKAL JEG BRUGE TIL CAFÉ & RESTAURANT?

Vi har et stort udvalg af flotte Baristamaskiner!
Følgende baristamaskiner er valgt ud fra kriteriet, at de har det nødvendige damptryk der sikrer dig perfekt mælkeskum. Baristamaskinerne er desuden smukt design og ergonomisk veludformet.
Både Nuova Simonelli, La Marzocca, Dallacorte er fantastiske baristamaskiner, hvor Nuova Simonelli er den mest solgte.

HVOR MANGE KOPPER KAFFE DRIKKER MAN PR DAG?

En tommelfingerregel er 3-4 kopper kaffe pr. medarbejder pr. dag Det holder altid stik. Så gang antal medarbejdere med 3-4 afhængig, af hvor kaffetørstige I er og hvor mange der drikker te. Så har du det rigtige antal kopper kaffe.

HVOR MEGET KAFFE GÅR DER TIL HVER KOP KAFFE?

7 – 8 gr. af vores gode kaffe, som er så god i kvaliteten, at du sparer ca. 20-30% i doseringen i forhold til almindelig kontorforsynings-/supermarkedskaffe.