Kaffeabonnement til virksomheder og erhverv

Vi tilstræber altid at tilpasse vores løsninger til kundens behov. Derfor tilbyder vi bl.a. genbestilling tilpasset jeres virksomheds behov, således I aldrig skal tænke over at bestille kaffe. Vi tilbyder et månedligt kaffeabonnement, hvor I betaler en fast pris hver måned, og vi sørger for resten!

Kaffeløsning til virksomhed og erhverv

Vi tilbyder 100% kaffeløsninger hvor I for et månedligt beløb, får den mængde kaffe I har brug for på jeres arbejdsplads. Vi sørger for, at I får installeret den kaffeautomat eller kaffemaskine I har brug for, at den løbende bliver serviceret, og at der altid er frisk kaffe på lager.

Tilpasset kaffeløsning til jeres arbejdsplads

Det er naturligvis jer der bestemmer, hvordan jeres kaffeløsning skal sammensættes. Vi har en del forslag til hvordan sammensætningen vil dække jeres behov bedst muligt, mens vi lytter til jeres måde at foretrække løsningen på. Vi tilbyder naturligvis finansiering og leasing af vores kaffemaskiner, så I kan få den kaffemaskine der passer til jeres virksomheds størrelse og behov. Af samme årsag tilbyder vi en lang række forskellige kaffer, hvad enten det skal være fairtrade kaffe som vores fyldige helbønne, økologisk kaffe som fra vores mikroristeri, eller kvalitetskaffe som vores populære Artnok espresso kaffe.

Læs mere og få gode råd til jeres kaffebehov her eller ring 70 26 75 70 og få et uforpligtende tilbud.

Vi sætter derudover en ære i at overholde vores aftaler, tilbyde hurtig levering og opsætning af kaffemaskiner samt ønsker at yde vores kunder den bedste service og rådgivning

Coffee Trade anbefaler!

Blandt vores udvalg af kaffe kan vi anbefale de populære kaffer fra vores eget mikroristeri, der med sin dybe og mørke aroma, egner sig perfekt som basis for Latte og Cappuccino og naturligvis også som ren Espresso. Derudover er vores kaffe LatteArt et sikkert valg med sine gode fylde, mørke noter og et lækkert hint af karamel.
De fleste af vores kaffer er lavet på den populære Arabica-bønne, der stammer fra Etiopien og er den ældste kendte kaffetype. Det er også den mest udbredte og betydningsfulde type, da omkring 75% af al den kaffe som produceres er Arabica. Arabica er en typisk højlandsvækst kaffe med en mild smag, der gør kaffen meget eftertragtet og dermed også dyrere, end andre typer kaffe.