Leasing af kaffemaskine, kaffeautomater og espressomaskiner

Coffee Trade hjælper med finansieringen af jeres kaffemaskine

Ønsker du at lease kaffeautomater og espressomaskiner, har Coffee Trade en lang række espressomaskiner, så vi kan leve op til jeres behov. Er I et mindre kontor, har vi fx den lille, smarte Jura WE8, til et større kontor anbefaler vi den effektive Jura Giga X3. Har du derimod en café eller en restaurant vil vi anbefale en barista maskine, som Nuova Simonelli Appia Life til den mindre café, eller Nuova Simonelli Aurelia til den store, eksklusive restaurant.
Vi tilbyder finansiering af kaffemaskinerne samt skræddersyet kaffeløsning, så det eneste du skal tænke på, er hvilken type kaffe I foretrækker i jeres virksomhed. 
Du kan lease kaffemaskinerne helt ned til et år ad gangen og vi ombytter gladeligt maskinerne, hvis jeres behov skulle ændre sig i perioden. 

Hvorfor lease espressomaskine eller kaffemaskine?

• Leasing-ydelserne er fuldt fradragsberettigede
• I undgår at belaste jeres mulighed for lån og kreditter i banken
• Muligheden for udskiftning gør, at I som kunde hele tiden kan være med på det nyeste tekniske niveau, og dermed øge jeres konkurrenceevne
• De faste ydelser gør det let at kalkulere udgifterne

Leverandørservice – Nemt og Bekvemt

Gør det nemt at holde styr på fakturaer og indbetalinger. Vi opretter jer ganske enkelt med CVR.- samt bankkonto nummer. Herefter sender vi en FAKTURA ADVIS, som oplyser hvornår beløbet automatisk hæves via NETS – det koster ikke ekstra.

Faktura med EAN-nummer

Ønsker I at få påført et EAN-nummer på jeres faktura har vi naturligvis mulighed for at påføre dette.