SERVICE & SUPPORT – RING 70 26 75 70

Coffee Trade’s service og support er landsdækkende og bliver udført af et erfarent team, af mere end 15 teknikere, der alle er specialister i vores kaffemaskiner.

Vi er kendetegnet ved at have dygtige samarbejdspartnere og vi har selv mere end 25 års praktisk erfaring indenfor kaffe til virksomheder og erhverv.

Coffee Trades målsætning er at blive Danmarks foretrukne samarbejdspartner inden for kaffeløsninger til virksomheder og erhverv, ikke bare når det gælder levering af maskiner og tilbehør, men også når det gælder service, indsigt og forståelse for kundernes individuelle behov.

Vor målsætning er at have et tæt samarbejde og betjene kunderne fejlfrit.
Derudover tilbyder vi træning i, hvordan I får udstyret til at fungere optimalt og i hvordan I udnytter kaffen bedst muligt.
Det er vigtigt for Coffee Trade at vores kunder og samarbejdspartnere får en positiv oplevelse af et fælles samarbejde. 

Som professionel samarbejdspartner ved vi, at optimal service er en væsentlig forudsætning for, at de produkter, I har købt altid fungerer optimalt.
TILKALD TEKNIKER – Men prøv lige følgende 3 trin inden:

SØRG ALTID FOR:
Rengøring og afkalkning af jeres maskine. Allerede her kan I spare en masse tid.

VIRKER DEN STADIG IKKE?
Så ring og bliv guidet over telefonen.

HAR DU IKKE TID?
Så sender vi en tekniker så HURTIGT som muligt. Desto tidligere på dagen, du ringer, desto større chance er der for, at din maskine bliver ordnet samme dag

Gode råd om vedligeholdelseRENGØRING ER ALFA & OMEGA
Alt fra Jura er så genialt, at kaffemaskinen selv giver besked om, hvornår den skal tømmes, påfyldes, køres med maskinerens og hvornår der skal køres rengøringsprogram.
Mælkesystemet skal skylles kontinuerligt – det sørger maskinen også for. Men der kan godt være brug for lige at skylle lidt ekstra manuelt.

UNDGÅ AT TILSTOPPE MÆLKESLANGEN
Det er en god ide altid at have ekstra mælkeslange på lager. BESTIL HER
Vi elsker ØKO – men mælken har tendens til at lave fedtpropper i mælkeslangen. Så hvis I anvender ØKO-mælk, skal I sørge for ekstra rengøring

STOP KALK OG FEDT
Hertil har vi kalkfiltre og rensetabs. Nogle maskiner kræver cappuccinorens i flydende form.
KLIK HER og find alle de ting, din maskine behøver for at køre optimalt.